Facebook

 030 244 23 42

Chic Hair & Beauty

Welkom bij Chic Hair & Beauty - nieuw beauty concept in Utrecht

Sinds februari 2011 is aan de gezellige Amsterdamsestraatweg in Utrecht Chic Hair & Beauty geopend. De salon biedt u een geheel nieuw concept waarbij u van top tot teen verzorgd kan worden en gegarandeerd stralend de deur uit zal gaan. Komt u voor een ontspannen schoonheidsbehandeling, een nieuw kapsel of wilt u stralen op een feest? De twee eigenaressen, tevens zussen, hebben alles in huis om u in de watten te leggen en op en top vrouw te laten voelen.De all-round haarstyliste en gediplomeerde schoondheispecialiste/visagiste kunnen u adviseren bij al uw schoonheidsvragen. Wij werken alleen met de beste producten en zorgen er voor dat de behandeling altijd op uw persoonlijke haar- en huidtype is afgestemd. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor originele Marokkaanse avondjurken van eigen ontwerp met bijbehorende accessoires.De salon biedt u een geheel nieuw concept waarbij u van top tot teen verzorgd kan worden en dat dankzij onze  allround haarstyliste en gediplomeerde schoonheidsspecialiste/visagiste.Chic hair & beauty is aangesloten bij het ANBOS en heeft de specialisatie Acne. Hierdoor is bij diverse vormen van acne een vergoeding (gedeeltelijk of helemaal) mogelijk via uw zorgverzekering. Vergoedingen voor acne zit in een aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoedingen verschillen per maatschappij en soort aanvullende zorgverzekering. Het beste kunt u contact opnemen met uw verzekeraar voor de exacte bedragen per jaar en specifieke voorwaarden.                          
Bent u toe aan totale ontspanning en vernieuwing? Maak dan een afspraak bij Chic Hair & Beauty! NIEUW IN ONZE SALON SIMILDIET EN NAALDLOZE MESOTHERAPIE Peelings voor ieder op maat!Kom langs voor een gratis huidanalyse.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full ThemesChic Hair & Beauty is aangesloten bij ANBOS

 


Contact
 Heeft u een vraag of wilt u een afspraak plannen? Bel 030 244 23 42. Of klik hierboven!

 


Route
Bereken de route naar chic-hair and beauty salonOpeningstijden
Di, Wo & vrijdag 09:00 - 17:30 | Do 09:00 - 21:00 (alleen op afspraak)| Za 09:00 - 17:00 Zo & Ma geslotenChic Hair & Beauty is aangesloten bij ANBOS, dé brancheorganisatie voor schoonheidssalon en schoonheidsspecialist
.

 

ContactOpeningstijden