Facebook

 030 244 23 42

Naaldloze Mesotherapie

Deze anti- aging behandeling is voor alle huid typen. We brengen actieve werkstoffen in de diepere huidlagen d.m.v. een Ultrasound apparaat. Hiermee geven we een micromassage en ontwikkeld er een warmte waardoor de werkstoffen door de oppehuid de diepere huidlagen kunnen bereiken. Er zijn verschilende soorten serums die we kunnen insluizen, elk voor een eigen doel. Deze behandeling kunnen we u in kuur verband geven zodat het echt een verbetering is van uw huidconditie en de stevigheid van u huid. Deze kuur bestaat uit 8 behandelingen waarvan er 4 wekelijks plaatsvinden en de andere 4 om de 14 dagen. Daarna volstaat het met één behandeling per maand voor het onderhoud. Ook ideaal na een fruitzuur peeling.

Simildiet Face Lift 
Face Lift is een biologische oplossing met argireline (hexapeptide-8) en hyaluronzuur. Argireline heeft spierontspannende eigenschappen, vermindert expressierimpels en verbetert de tonus van de huid. De hydraterende eigenschappen van het hyaluron herstelt het volume en geeft een liftend effect.

€ 25,-

Simildiet Face anti aging
Face Antiaging is een totaaloplossing met 7 groepen van biologisch actieve bestanddelen, te weten hyaluron, DMAE, vitaminen, mineralen, aminozuren, nucleïnezuren, en co-enzymen. Het bevat hiermee alle bio-verjongende eigenschappen samengevoegd met de hydraterende eigenschappen van het hyaluron en de huid- en spierverstevigende eigenschappen van het DMAE. Naast een sterk moisturising effect heeft Face Antiaging een intensieve anti-oxidanten werking, stimuleert het de collageen en eiwit synthese en verbetert het de microcirculatie in de huid.

€ 25,-

Simildiet ADN
ADN3 is een biologische oplossing met desoxyribonucleine zuur (DNA), hyaluron en wateroplosbaar collageen. Heeft een sterk vochtherstellend vermogen en bevat optimale regeneratieve en anti-oxidante eigenschappen. Voor een extra boost in iedere antiaging behandeling. Simildiet Silicio org Een intensive serum wat de collagene en elastine vezels in de huid herstructureert en daardoor lijntjes en rimpels opvult. Het werkt ook goed om littekens en een grove huid egaler te maken.

€ 25,-

Simildiet Musclebig  
Dit serum bevat elastine en collageen, specifiek voor een huidverstevigend effect. Het stimuleert de fibroblasten en de energie fabriekjes in de cel.

€ 20,-

Simildiet Lipotrofin 
Dit serum verbetert de microcirculatie, is vochtafdrijvend en herstelt de bindweefselstructuur. Daardoor werkt het goed tegen couperose en cellulitis.
€ 20,-

Simildiet Condrotrofin
Een serum wat goed werkt tegen donkere kringen en wallen onder de ogen. Het bevat werkstoffen die ontstekingen en huidverouderings processen tegen gaan.

€ 20,-

Simildiet Metabolites
Dit serum verhoogt de  energieconsumptie in de vetcel en stimuleert de werking van het vetafbrekende enzym. Het is geschikt voor lokale vetreductie.

€ 20,-

SimilDiet Laboratorios
Het assortiment Peelings van SimilDiet is ontwikkeld door een team vooraanstaande team van wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment
De behandelingen bieden een effectieve oplossing voor een brede scala aan huisindicatie zonder een langdurig herstelproces.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full ThemesChic Hair & Beauty is aangesloten bij ANBOS

 


Contact
 Heeft u een vraag of wilt u een afspraak plannen? Bel 030 244 23 42. Of klik hierboven!

 


Route
Bereken de route naar chic-hair and beauty salonOpeningstijden
Di, Wo & vrijdag 09:00 - 17:30 | Do 09:00 - 21:00 (alleen op afspraak)| Za 09:00 - 17:00 Zo & Ma geslotenChic Hair & Beauty is aangesloten bij ANBOS, dé brancheorganisatie voor schoonheidssalon en schoonheidsspecialist
.

 

ContactOpeningstijden