Facebook

 030 244 23 42

Medik8

Onderzoek In het biotechnologisch laboratorium van Pangaea Laboratories Ltd. (Medik8) is vanaf de oprichting gewerkt aan een geheel nieuwe dermaceutical concept. Dermaceutical houdt in dat ten alle tijden een ultieme combinatie van dermatologische en farmaceutische mogelijkheden wordt nagestreefd. Dit betekent dus dat vakmensen op het gebied van de farmacie bij Medik8 speciale dermatologische stoffen ontwikkelen voor de verzorging van de huid. Dit is met recht uniek te noemen.Internationaal Groot Brittannië ging de rest van Europa voor en Medik8 is daar al jaren een topmerk. Het unieke totaalconcept aan huidverzorgingsproducten voor het hele lichaam, heeft voor elk huidprobleem een oplossing. De hoge concentraties klinisch bewezen werkzame stoffen dringen diep in de huid door en laten snel resultaat zien. Luchtdichte verpakkingen zorgen ervoor dat de hoogwaardige kwaliteit behouden blijft tot de laatste dosis.Assortiment Medik8 heeft naast verzorgende producten ook nog een absoluut alternatief voor botox.
Deze verzorgingslijn laat u er zichtbaar jonger uitzien met nieuwe, innovatieve producten waar geen naald aan te pas komt. De Pretox-lijn is het injectievrije alternatief voor botoxbehandelingen.*Pretox 20 voor het corrigeren van vroegtijdige lijntjes en rimpels. Voor vrouwen en mannen van vijfentwintig tot veertig jaar.

*Pretox Infinn8 voor het corrigeren van lijntjes en rimpels. Voor vrouwen en mannen boven de veertig jaar.
*Pretox Filler formule die hals en gezicht er voller en strakker uit laat zien.
*Pretox Eyelift is dé behandeling van huidproblemen rond de ogen.Medik8 wordt alleen verkocht aan dermatologen, cosmetische chirurgen, huidverzorgingsspecialisten, medische klinieken, gekwalificeerde huidverzorgingssalons en huidspecialisten.
Medik8®. Baanbrekende oplossingen voor elk huidprobleem
Wel resultaten, geen irritatie!

Medik8 Acne Cleanse 90 min | € 69,00
Een huidverbeterende behandeling voor de onzuivere en acne huid. -Speciaal voor de onreine,vette en acnehuid.Chic hair & beauty is aangesloten bij het ANBOS en heeft de specialisatie Acne. Hierdoor is bij diverse vormen van acne een vergoeding (gedeeltelijk of helemaal) mogelijk via uw zorgverzekering. Vergoedingen voor acne zit in een aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoedingen verschillen per maatschappij en soort aanvullende zorgverzekering. Het beste kunt u contact opnemen met uw verzekeraar voor de exacte bedragen per jaar en specifieke voorwaarden.

Medik8 Superfacial Peel 60 min | € 55,00
Een krachtige papaja-enzympeeling met granaatappel, bosbes en kiwi. De enzympeeling reinigt de huid op een zachte manier en verwijdert dode huidcellen. Dankzij de enzymatische werking blijft de huid stralend, zonder merkbare afschilfering en met minimale roodheid, waardoor de herstelperiode heel kort is.-Het verdient aanbeveling enzympeelings regelmatig te herhalen, zodat nieuwe beschadigde huidcellen verwijderd kunnen worden en de huid er fris uit blijft zien.
-In een kuur van 6 behandelingen (om de week 1 behandeling). In kuurverband € 50,00 per behandeling.
-Voor ieder huidtype.

Medik8 Anti age 60 min | € 59,00
Verstevigende behandeling om huidveroudering te vertragen. Geeft versteviging en glans aan uw huid! -Voor ieder huidtype.

Medik8 DeLuxe Treatment 120 min | € 99,00
Een behandeling afgestemd op de huidtype, inclusief Superfacial Peel en voetmassage. Gedurende 120 minuten totale ontspanning en genot!-Voor ieder huidtype.

Medik8 Red Alert 60 min | € 59,00
Een zachte behandeling voor de zeer gevoelige huid,eczeem,rosacea en couperose. Om roodheid te verminderen en tegen te gaan zonder de huid te irriteren.-Voor de zeer gevoelige huid,eczeem,rosacea en couperose.

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full ThemesChic Hair & Beauty is aangesloten bij ANBOS

 


Contact
 Heeft u een vraag of wilt u een afspraak plannen? Bel 030 244 23 42. Of klik hierboven!

 


Route
Bereken de route naar chic-hair and beauty salonOpeningstijden
Di, Wo & vrijdag 09:00 - 17:30 | Do 09:00 - 21:00 (alleen op afspraak)| Za 09:00 - 17:00 Zo & Ma geslotenChic Hair & Beauty is aangesloten bij ANBOS, dé brancheorganisatie voor schoonheidssalon en schoonheidsspecialist
.

 

ContactOpeningstijden